Workshops

Pur și simplu iubim să aducem oameni creativi la un loc. Astfel, studio-ul nostru floral organizează periodic workshop-uri tematice, decicate persoanelor îndrăgostite de flori și de design, specializate în domeniu sau pur și simplu pasionate.
Primăvară aducem culori, parfumuri și texturi în atelier. Iarnă, transformăm locația într-un tărâm magic cu aer craciunesc.
Multă lume ne întreabă: Pot participa dacă nu am experiență? Noi le spune DA, eșți invitatul nostru și candidatul ideal.
Pentru a participa la micul nostru festival de creativ, nu este nevoie decât să-ți aduci imaginația și bună dispoziție cu ține, de restul ne vom ocupă noi!
În mare parte, aceste evenimente sunt un motiv pentru a împărtăși același interes comun: Dragostea pentru flori!
Pentru participarea ta, nu va fi nevoie de taxe de participare. Fiecare va achita la final toate produsele folosite ( flori, suporturi, burete floral, accesorii, etc). Materialele de logistică florală ( foarfece sau glue gun), va sunt puse la dispoziție de către noi, fără niciun fel de taxa suplimentară.

Dacă te-am convins și vrei să faci și tu parte din universul Atelier Dual, înscrie-te la newsletter-ul nostru și astfel vei putea află și tu despre următorul nostru eveniment.

Rezerva-ti locul acum