About Us

Atelier Dual este studio-ul unde natura vie se metamorfozează sub priceperea mâinilor dibace, iar design-ul floral se împletește cu emoția.

Alexandru Graur și Alex Bobeica, co-owners și directori creativi, reușesc să combine două stiluri, pe cât de diferite, pe atât de unice, astfel îndeplinind nevoile clienților indiferent de stilul preferat.

 

 

 

Alexandru Graurcreator de frumos, aduce în fiecare proiect pasiunea sa pentru fashion și muzicalitate vizuală, transformând evenimentele atelierului în adevărate povești tematice.

 

 

 

Alex Bobeica, pragmatic și tehnic, găsește soluții creative, inovatoare și focusate pe funcționalitate armonioasă, răspunzând cu entuziasm oricărei provocări.

Împreună scriu povești, pasiunea pentru flori fiindu-le numitor comun și având amândoi același scop: succesul evenimentului. La baza studioului floral stă backround-ul lor de peste 10 ani în domeniul evenimentelor și un know-how puternic, conturând astfel concepte creative de succes, deopotrivă pentru clienții privați, cât și pentru cei corporate.

 Iubirea de inedit, vise transformate în realitate, crearea de amintiri, sunt elementele principale după care se ghidează cei doi creatori!

Meet the team

Credem cu tărie că o echipă  puternică, profesionistă și închegată reprezintă fundația unei afaceri de succes. Toate departamentele Atelier Dual lucrează în deplină armonie pentru ca visul tău să devină realitate.

Sub atenta indrumare a celor doi directori creativi activeaza o echipa de tineri designeri floristi, reusind astfel să ne impunem pe piața din România cu un stil diferit, unic și un serviciu de calitate. Îți oferim si garantam  un design floral inedit, o consiliere adecvată și siguranța unui styling High-End pentru evenimentul tău.

DIspunem de  echipe de implementare a proiectelor, alcătuite din specialiști responsabili, cu experiență, pregătiți întotdeauna să ofere soluții fezabile și inteligente. 

Departamentul de marketing este format din profesioniști extrem bine informați, cu un know-how acumulat în ani de experiență, care lucrează pentru tine conform celor mai înalte și de actualitate standarde pe toate planurile, de la social media la web design și până la community management/customer service.

Echipa Atelier Dual înseamnă profesionalism, dedicare si talent la cote maxime. Toate întrunesc rețeta perfectă pentru un eveniment FLAWLESS.