DUAL FLOWER SCHOOL® – powered by AtelierDual

Învățătura este o comoară care-și urmează posesorul oriunde.

După ani de muncă și experiențe ce le-au îmbogățit atât cunoștințele în domeniul design-ului floral cât și în cel al organizării de evenimente, cei doi directori creativi ai studioului floral Atelier Dual au decis că este timpul să împărtășească și cu alți pasionați tot ceea ce ei au adunat în minte și în suflet.
Astfel, pornind de la dragostea pentru flori și frumos, Atelier Dual a lansat proiectul Dual Flower School în cadrul căruia derulează 2 evenimente: Florists în Bootcamp și Flowers & Brunch.

Florists in Bootcamp

Florists in Bootcamp este un curs intensiv, ce se întinde pe o perioada de câteva luni, în cadrul căruia pasionații de design floral și viitori antreprenori în domeniu au ocazia de a asimila know-how-ul necesar pentru a-și porni sau dezvolta o afacere în domeniul floristic. Abordăm, într-o manieră modernă și diferită, metodologia și practica în același timp, pentru că tu să-ți poți transforma visul în realitate.
Săptămânal, cursanții au câte 2 ore de learning, cursuri în cadrul căreia învață pașii esențiali în organizarea unui eveniment: consilierea clientului, crearea și prezentarea unui moodboard, conturarea unei oferte-bugetare, dar și multe tips & tricks pentru succesul unui eveniment reușit și desăvârșit.
Aceste cursuri sunt intercalate cu participarea activă la evenimentele studioului nostru floral, pentru a înțelege practic ce înseamnă implementarea unui eveniment.
Cursul FIB îți oferă, totodată, ocazia de a-ți crea un network, cunoscând specialiști din domeniu: planneri, agenții de rentals pentru logistică de evenimente, furnizori de materii prime și mulți alți profesioniști din domenii conexe.
Începător, pasionat sau experimentat, poți deveni astfel un expert în domeniu

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacy Policy.
I Accept
Rezerva-ti locul acum

Flowers and Brunch

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacy Policy.
I Accept

Flowers & Brunch este un masterclass de 2 zile, dedicat persoanelor cu experiență în domeniul design-ului floral sau pasionaților.
Un curs targetat pe învățarea tehnicilor avansate de execuție a aranjamentelor florale în sistem „no floral foam”, instalații florale mari, tehnică buchetelor de tip „hand tied” sau sauvage. Totodată, prin participarea la Flowers & Brunch, cursanții vor învăța secrete în realizarea accesoriilor florale- coronițe, corsaje, butoniere, dar și metode diferite de design pentru lumânările de cununie.
Ce este diferit în acest masterclass? Împreună concepem un design și un set-up pentru brunch: punem la dispoziție cursanților materialele necesare atât în realizarea decorului floral cât și în decorarea unei mese festive. Împreună, participăm activ la realizarea unui eveniment privat, până la cel mai mic detaliu.
În cea de-a 2 a zi, servim un brunch delicios în set-up-ul creat chiar de noi. Așadar, tot masterclass-ul se va transformă într-un eveniment social în cadrul căruia vom putea să schimbăm păreri, adunați la o masă decorată cu un design high-end și exclusivist.

Rezerva-ti locul acum