Rent the venue

Atelier Dual activează într-o locație ce dispune de 120 de mp2, cu un design diferit, specifi brandului. Arhitectura casei oferă un cadru elegant, rafinat, ce inspiră calitate și stil, unde cei doi designeri ai studioului floral și-au pus amprenta.
Astfel, având o capacitate de până la 70 de persoane, va punem la dispoziție locația noastră pentru diferite tipuri de eveniment. Dorești să ai un business meeting într-un cadru informal, discret și elegant sau sau vrei o întâlnire cu echipa în afară instituției pentru a sărbători aniversarea companiei? Atelier Dual este locul potrivit.
De asemenea, în cadrul locației noastre, poți opta pentru organizarea unei cununii restrânse sau pur și simplu pentru celebrarea zilei tale de naștere.
Trăim într-o lume dominată de vizual, iar modul de prezentare al produselor și serviciilor este o componentă esențială în poziționarea brand-ului tău. Studio-ul nostru floral poate fi locul perfect pentru lansarea produsului tău sau pentru shooting profesionist.
În cazul în care optezi pentru închirierea locației noastre, îți putem pune la dispoziție servicii suplimentare cum ar fi design de eveniment, servicii de catering, entertainment, etc, care vor veni în sprijinul tău pentru a te bucură de un eveniment unic.

Christmas private dinner

Christmas private dinner

Christmas private dinner

New Years Eve 2020

New Years Eve 2020

New Years Eve 2020

Private brunch

Private brunch

Contacteaza-ne pentru mai multe informatii si programeaza-ti o vizionare!

Rent me now